Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Winterse Smartlappenboot in Utrecht

Details over dit uitje
Winterse Smartlappenboot

Oergezellig en altijd stabiel, de smartlappenboot van Domstad Evenementen in Utrecht is bestand tegen ritmisch meedeinen en te enthousiast zingende nachtegaaltjes. Maak van uw groepsuitje of bedrijfsuitje een zeer gezellige happening. Samen met onze accordeonist en onze schipper gaat u samen met al uw vrienden, familie of collega's gewoon de mooiste smartlappen ter gehore brengen. Tegen de achtergrond van de mooiste 17e-eeuwse grachtenpanden en werfkelders van Utrecht maakt u zo uw eigen feestje op het water.

Uiteraard is onze Smartlappenboot niet alleen gevuld met muziek maar ook met lekkere hapjes en drankjes zoals warme chocola met een scheutje rum of een lekker bockbiertje. Dat verhoogd de feestvreugde enorm en zorgt er tegelijkertijd voor dat u met volle energie de diverse smartlappen meezingt. Als u het nummer niet uit u hoofd kent, dan hebben wij een aantal tekstboekjes zodat u geen enkel excuus heeft om niet mee te zingen.

Heeft u speciale wensen of vragen? U kunt dit vaararrangement uiteraard combineren met allerlei andere gezellige dagarrangementen van Domstad Evenementen! Vraag ernaar bij onze professionele medewerkers en maak uw groepsuitje in Utrecht geheel op maat.

Inclusief:
  • Boothuur 1,5 uur
  • Indien nodig dekens, verwarming en verlichting aan boord
  • Professionele accordeonist en schipper
  • Tekstboekjes met de mooiste smartlappen
  • Glühwein, bockbier en hapjes aan boord!
  • Locatie hartje Utrecht
  • Te boeken op de door uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

12 - 15 personen € 50,00 p.p. excl. 9% BTW
16 - > personen € 47,50 p.p. excl. 9% BTW

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan