Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kroegentocht met rondwandeling in Utrecht

Details over dit uitje

Een Kroegentocht met rondwandeling door een gids van Domstad Evenementen, die u u in contact brengt met het gezellige uitgaansleven van Utrecht.

In plaats van een borrel of een biertje kunt u natuurlijk ook gewoon een bakkie 'gemoalluh pleur' nemen, u mag het zeggen.

Onze gids vertelt u ondertussen tijdens een stadswandeling alles over de historie van de stad en wat ludieke feitjes omtrent de kroegcultuur.

Aan het einde van deze tour zullen we u natuurlijk moeten overhoren. We hopen dat u de woorden 'glijbak' en 'agtelukuh' goed in uw oren heeft kunnen knopen en hopen dat u nog eens terugkomt voor een dagje Oudhollands kroegtijgeren (tijgeruh!) en nemen aan dat u niet 'bedorruvuh door ut vog' bent geworden.

Inclusief:
  • Pauze in typisch Utrechts café's
  • Enthousiaste begeleiding (échte Utrechter met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor deze rondleiding. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan