Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding door Utrecht

Details over dit uitje
Rondleiding door Utrecht

Ga mee met de Rondleiding Utrecht van Domstad Evenementen en bekijk samen met onze stadsgids alle waardevolle plekken en gebouwen van de stad.

Zo hebben wij onder meer in de aanbieding: de hoogste kerktoren van de provincie, fantastische pittoreske grachten en singels, diverse oude romaanse kerken, een wervelend uitgaansleven, oude werfkelders, een echt stadskasteel en nog veel meer andere bezienswaardigheden!

Onze lokale gidsen kunnen u alles vertellen over de gebouwen, hun historie en de bewoners van de stad. Ze zijn speciaal geselecteerd op hun kennis van ‘Utereg’. En het mooie van onze gidsen is dat ze ook geen dialect hoeven te spreken, dus het is nog verstaanbaar ook! Zoals ze hier ook wel zeggen, misschien bezorgen we u een ‘helder lampie’?

Inclusief:

– Pauze in typisch Utrechts café
– Enthousiaste begeleiding (échte Utrechter met jarenlange ervaring)
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor deze rondleiding. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan