Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunchvaart over de Vecht bij Utrecht

Details over dit uitje

Zin in een panoramische vaartocht bij Utrecht, in combinatie met een heerlijke lunch? Doe een Lunchvaart over de Vecht van Domstad Evenementen.

Geniet van het fraaie landschap en de prachtige landgoederen, de schitterende natuur en het water.

Voor elke speciale businesslunch of familie-uitje: deze lunchvaart brengt u het mooiste, dat de Vecht u te bieden heeft!

We varen van Utrecht in de richting van Muiden en ondertussen geniet u van een zeer uitgebreide en luxueuze lunch, die wij speciaal voor deze dag hebben voorbereid.

Langzaam dobberen we langs Maarsen, Loenen en Weesp, bekijken we het prachtige natuurschoon en de enorme villa's en landgoederen, de statige treurwilgen aan de waterkant, de boothuizen en luxe prieeltjes. Het wordt een deftige en authentieke rondvaart door het mooiste watergebied van Nederland.

Aan boord is professionele bediening aanwezig en kunt u onbeperkt kiezen uit de diverse dranken uit ons speciale drankarrangement. Geniet van een unieke boottocht en eet smakelijk!

Inclusief:
  • Boothuur en schipper
  • Uitgebreide lunch
  • Bediening aan boord
  • Onbeperkt drankjes uit ons drankarrangement
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen Utrechtse Grachtencruise samenstellen? U kunt onze boten ook onafhankelijk van elk arrangement reserveren of alleen de schipper inhuren! Niets is onmogelijk! Informeer bij onze medewerkers naar de diverse opties.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit vaararrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan