Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pubquiz Lunchspel in Utrecht

Details over dit uitje
Pubquiz lunch

Een gezellige locatie, een verbaal begaafde quizmaster, een prachtig decor én een 3-gangen lunch, dat zijn de ingrediënten van de leukste quiz van Utrecht! Domstad Evenementen neemt u mee voor een middag feestelijk entertainment en culinair genot. In teams gaat u strijden voor de felbegeerde Pubquiz hoofdprijs. De vragen zijn actueel, komisch en allesomvattend! Uiteraard wordt de quiz gecombineerd met wat populaire inhakers, meezingers en polonaiseoproepende smartlappen.

Heeft Gordon weer een nieuwe scharrel? Wat doet Rutte in het weekend voor een beetje ontspanning? Afijn, deze en meer serieuze vragen kunt u tijdens uw bedrijfsuitje of groepsuitje in Utrecht verwachten.

De Pubquiz is één van onze populaire spelprogramma's, simpel en alleen omdat we de vragen baseren op de actualiteit. Met een beetje teambuilding en creativiteit wint uw team vast en zeker de prachtige hoofdprijs.

Er wordt gebruikt gemaakt van verschillende muziekfragmenten en met het spelonderdeel ‘Hints’ waarin u alleen uw antwoorden aan elkaar in lichaamstaal mag uitbeelden, is de lach tijdens deze quiz verzekerd! Dit wilt u beslist niet missen.

Onze quizmaster staat al te trappelen om dit gezellige, interactieve spelprogramma voor u in goede banen te leiden. Deze Pubquiz is niet alleen de leukste manier om Utrecht te herontdekken, maar ook de lekkerste!

Inclusief:
  • Een enthousiaste Quizmaster
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een mooie prijs voor het winnende team
  • 3-gangen lunch in een privéruimte van een restaurant
  • Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip

Teambuilding Tip:

Dit groepsuitje van Domstad Evenementen komt standaard met stressverlagende lachsalvo's en waanzinnige teambuilding. Bijzonder geschikt voor iedereen die van 'high-fives' houdt!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan