Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Utrecht op zijn best

Details over dit uitje

Domstad Evenementen neemt u in Utrecht op z'n best mee over de oude grachten van Utrecht. De gids vertelt u van alles over de grachten en de werfkelders.

11.30 - 13.00 Rondleiding Oude Grachtentour

Ooit moet een handelaar hebben gedacht dat er een gemakkelijkere manier was om zijn goederen in zijn pakhuis te krijgen en zo ontstonden de eerste doorgangen naar de grachtenpanden. Het ontstaan van deze fascinerende gangen is een unieke gebeurtenis, die later veel navolging zou krijgen in het ontstaan van allerlei individuele werfkelders.

13.00 - 14.00 Pannenkoekenlunch

In het pannenkoekenrestaurant 'De Oude Muntkelder' kunt u kiezen uit een overheerlijke pannenkoek naar Oudhollands recept, met 2 ingrediënten naar keuze en een drankje. Geniet van het heerlijke terras en bekijk de grachten vanuit een ander perspectief.

14.00 - 17.00 Speurtocht Old Utrecht

De dag is nog niet voorbij, want wij verzorgen voor u nog een leuke speurtocht door de Utrechtse binnenstad. U krijgt van ons diverse leuke of ludieke opdrachten, die u binnen die paar uur moet zien te volbrengen. Misschien komt u nog in aanraking met de echte Utrechtse bevolking en kunt u uw 'Uteregs' alvast oefenen. Namens alle medewerkers van Domstad Evenementen, veel plezier!

Inclusief:
  • Professionele gids (echte Utrechter met jarenlange ervaring)
  • Pannenkoekenlunch
  • 1 drankje tijdens lunch
  • Enthousiaste begeleiding speurtocht
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is natuurlijk ook als zelfstandig event te boeken of te combineren met andere evenementen of onderdelen daarvan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan