Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Segway cursus in Utrecht

Details over dit uitje

Met deskundigen van Domstad Evenementen gaan we in Utrecht in de Segway cursus dit handige high-tec tweewielertje uitproberen.

De Segway is een kleine grappige tweewieler, die wel wordt gezien als het vervoersmiddel van de toekomst.

Rijden met dit apparaat is een kwestie van evenwicht en behendigheid, en voorzichtig de gashendel bedienen natuurlijk. Milieuvriendelijk en nog snel ook, de Segway is een handige manier om je voort te bewegen en boven de massa uit te stijgen.

Gezellig met je vrienden en vriendinnen een stukje rijden door het centrum van Utrecht, hier en daar even stoppen om te kijken of de wielen er nog aan zitten! De Segway Trial Run van Domstad Evenementen is ook een leuk event voor je vrijgezellenfeest natuurlijk. Alleen die bruidsjurk, dat wordt moeilijk…

De begeleiders van Domstad Evenementen laten er geen gras over groeien. De Trial Run in het Engels? No problem. De Trail Run op een specifieke locatie? Noem uw locatie en wij zorgen voor het materieel, een goed humeur en een volle accu!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Professionele gids (échte Utrechter met jarenlange eravring)
  • Segway
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze cursus? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan