Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Smartlappenboot in Utrecht

Details over dit uitje

Als u een gezellig feest wilt vieren op de grachten, dan is de rondvaart met Domstad Evenementen's Smartlappenboot in Utrecht zeker iets voor u.
Ga gezellig met uw vrienden of familie met ons mee op deze heerlijke rondvaart, vergezeld door een echte accordeonist en zing tal van Oudhollandse liedjes.
Geniet van onze lekkere hapjes en drankjes en voor de kids kunnen we natuurlijk altijd iets speciaals organiseren.

Onze schipper is een grapjas maar 'streng doch rechtvaardig'. Iedereen die vals zingt, wordt subiet overboord……. Ooit is hij met een hele lege rondvaartboot teruggekomen, dus probeer wel een beetje de accordeonist te volgen!

Inclusief:
  • Een talentvolle accordeonist
  • Diverse handige liederenboekjes
  • Uitstekende bediening aan boord
  • 2 soorten Hollandse kaas
  • Zoute roomboterkoekjes en luxe gemengde noten
  • Frisse drankjes uit ons drankarrangement
  • Te boeken op ue gewenste dag en tijdstip!

Tips!

Dit arrangement kan natuurlijk altijd gecombineerd worden met tal van andere activiteiten, die wij voor u klaar hebben staan. Een heerlijk diner bijvoorbeeld of een leuke stadswandeling. Bespreek de mogelijkheden met onze enthousiaste medewerkers!

Wilt u uw eigen Utrechtse Grachtencruise samenstellen? U kunt onze boten ook onafhankelijk van elk arrangement reserveren of alleen de schipper inhuren! Niets is onmogelijk! Informeer bij onze medewerkers naar de diverse opties.
Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit vaararrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan