Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Stamppot Winter Cruise in Utrecht

Details over dit uitje
Stamppot Wintercruise in Utrecht

De Stamppot Winter Cruise van Domstad Evenementen in Utrecht is voor iedereen die houdt van Hollandse pot en de stad rustig vanaf het water wil bekijken.

Lekker eten aan boord van een goed uitgerust schip, met aan het roer een bewust onbeschonken kapitein en een prachtige omgeving om te bekijken?

Stap aan boord! Hoe langer de boottocht duurt, des te dieper we in het water liggen en des te meer bruggen we ongehinderd kunnen passeren. Je moet er maar opkomen!

Geniet van ons heerlijke diner en aanschouw het winterse stadslandschap van Utrecht, de prachtige grachten en de tientallen rijksmonumenten. Laat u comfortabel meevoeren over de Oudegracht van Utrecht.

Bij dichtgevroren grachten wordt voor deze tocht een passend alternatief gevonden. Maar de stamppot blijft een vast onderdeel!

Inclusief:
  • Boothuur en schipper
  • Uitgebreid stamppot-diner
  • Bediening aan boord
  • Onbeperkt drankjes uit ons drankarrangement
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen Wintercruise samenstellen? U kunt onze boten ook onafhankelijk van dit arrangement reserveren maar wel inclusief schipper natuurlijk! Informeer naar de mogelijkheden!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit vaararrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan