Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sushi Sloep in Utrecht

Details over dit uitje

Domstad Evenementen's Sushi Sloep combineert culinaire verrassingen met een schitterende rondvaart over de mooie grachten van Utrecht.

Wij hebben een comfortabele ruime sloep voor u klaar liggen die helemaal gevuld is met de lekkerste sushi.

Verse stukjes vis die tijdens dit luxe vaararrangement in combinatie met een stevige borrel of een goed glas wijn altijd populair zijn. En ondertussen ziet u de mooiste grachten van de stad aan u voorbij glijden.

Zin in een culinair boottochtje met de familie of vrienden? De twee kilometer lange Oudegracht is de verbinding tussen de Kromme Rijn en de Vecht. De met karakteristieke grachtenpanden volgebouwde gracht doorsnijdt de binnenstad van Zuid naar Noord.

Tijdens uw bedrijfsfeest of familie-uitje ziet u alle bezienswaardigheden aan u voorbij glijden. Ook de werfkelders van de Oude- en Nieuwegracht zijn uniek in de wereld en zeker het bekijken waard. Reserveer dit unieke vaararrangement en geniet van de historische vaarwegen van het Middeleeuwse Utrecht.

Een andere boottocht reserveren? Domstad Evenementen beschikt over diverse aantrekkelijke vaararrangement in en om Utrecht. Wat dacht u van een heerlijke Dinner Cruise?

Inclusief:
  • Sloephuur met schipper
  • Overkappingsmogelijkheid bij slecht weer
  • Uitgebreid sushi assortiment
  • Drankjes uit ons drankarrangement
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen Utrechtse Grachtencruise samenstellen? U kunt onze boten ook onafhankelijk van elk arrangement reserveren of alleen de schipper inhuren! Niets is onmogelijk! Informeer bij onze medewerkers naar de diverse opties.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan