Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Feestavond in Utrecht

Details over dit uitje

Op zoek naar een Feestavond in Utrecht met collega's, klanten, vrienden of familie? Bespreek samen met Domstad Evenementen uw speciale avond op maat.

Onze horeca-expertise en ervaring in het plannen van evenementen en feesten in Utrecht helpen u zeker bij een snelle en professionele realisatie van uw eigen unieke bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest.

We zoeken met liefde een locatie voor u uit, maar misschien heeft u zelf een specifieke ruimte op het oog. In één van de oude werfkelders aan de gracht misschien, of ergens anders? Samen bekijken we de voor- en nadelen en zorgen we ervoor dat uw gasten aan niets tekort komen.

Vanaf minimaal 40 personen kunt u deze bedrijfsparty in gang zetten. Ook adviseren wij u welk thema een idee kan zijn, en wat er verder allemaal bij komt kijken om uw party te organiseren. Wat is haalbaar en wat niet?

Wij verwelkomen iedereen standaard met een lekker glaasje champagne om uw gasten alvast in de stemming te komen. Tijdens deze party zorgt Domstad tevens voor een uitgebreid buffet, een professionele DJ en een volledig aangeklede dansvloer. Na het diner gaan dan ook spontaan de voetjes van de vloer!

Domstad Evenementen verzorgt dit feestelijke bedrijfsuitje geheel op maat. Voor specifieke wensen kunt u altijd bij ons aankloppen. Alles is mogelijk!

Inclusief:
  • Ontvangst met bubbels
  • Professionele DJ
  • Uitgebreid buffet
  • Onbeperkt drankjes uit ons drankarrangement gedurende 4 uur
  • Toplocatie compleet gedecoreerd
  • Fotograaf
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De prijs is afhankelijk van het aantal gasten, de locatie en de F&B keuze. Bel met onze medewerkers voor een offerte op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan