Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Whiskyproeverij in Utrecht

Details over dit uitje

Proef de verrassende smaak uit de Schotse Hooglanden tijdens de gezellige Whiskyproeverij van Domstad Evenementen in Utrecht.

Wij organiseren voor uw bedrijfsuitje of familie-uitje een tonstrelende en leerzame Whiskyproeverij in het gezellige en bruisende centrum van Utrecht.

Na afloop van deze workshop bent u een groot liefhebber, een connaisseur, een expert of het gebied van whisky's. U weet als geen ander de Blended en Single Malts te onderscheiden.

Deze workshop wordt gepresenteerd door een echte kenner, die Schotland, Ierland en tal van whiskybrouwerijen heeft bezocht om al die heerlijke whisky's met zijn eigen smaakpapillen te ontdekken.

U leert alles over de diverse Schotse whiskyregio's, maar ook Blends uit Ierland en de VS komen voorbij.

Gezellig met collega's of familie topkwaliteit whisky's proeven? Reserveer deze whiskyproeverij van Domstad Evenementen en ontdek wat u bij de open haard het liefste drinkt!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Diverse Whisky's proeven
  • Locatie hartje Utrecht
  • Te boeken op elk gewenste dag en tijdstip!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit arrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan