Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de WinterRat & Glühweinboot

Details over dit uitje
winterrat in utrecht

Het ideale groepsuitje en bedrijfsuitje voor deze herfst en winter! Domstad Evenementen neemt u deze herfst en winter mee naar de prachtige binnenstad van Utrecht waar ons enige echte Wie is de WinterRat spelprogramma wordt georganiseerd en waar u na afloop van het spelprogramma geniet van lekker bootje varen door de Utrechtse grachten. Wij ontvangen u met warme chocomel waarna onze begeleiders de regels van het spel aan u uitleggen.

Bij Wie is de WinterRat draait alles om de teamprestatie. In groepen gaat u diverse opdrachten uitvoeren en binnen elk team is een saboteur aanwezig die heimelijk uw teamprestaties en motivatie onderuit probeert te halen. Deze 'sneaky' Rat is van te voren op de hoogte gebracht van zijn speciale rol in het spel. Uiteraard horen bij een echte “Wie is de WinterRat” een paar ludieke, grappige of juist uitdagende opdrachten.

Nadat de teamprestaties zijn geleverd, stapt u aan boord van onze Glühweinboot voor een pittoreske rondvaart door de Utrechtse grachten. Aan boord worden de winnaars bekend gemaakt en onze Wie is de WinterRat hoofdprijs overhandigd. Ook komt u te weten wie van jullie die geheimzinnige Rat is geweest en wie dus veel talent heeft gehad voor list en bedrog.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Ontvangst met warme chocomel
  • Wie is de WinterRat spelprogramma
  • Rondvaart door Utrecht met Glühwein aan boord
  • Bier, frisdrank en snacks
  • Indien nodig dekens, verwarming en verlichting aan boord
  • Locatie hartje Utrecht
  • Prijs voor het beste team en de slimste Rat
  • Te boeken op het door u gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 19 personen € 47,50 p.p. excl. 9% BTW
20 - > personen € 42,50 p.p. excl. 9% BTW

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan