030 214 50 45
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de WinterRat & Glühweinboot

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Wie is de WinterRat & Glühweinboot

Het ideale groepsuitje en bedrijfsuitje voor deze herfst en winter! Domstad Evenementen neemt u deze herfst en winter mee naar de prachtige binnenstad van Utrecht waar ons enige echte Wie is de WinterRat spelprogramma wordt georganiseerd en waar u na afloop van het spelprogramma geniet van lekker bootje varen door de Utrechtse grachten. Wij ontvangen u met warme chocomel waarna onze begeleiders de regels van het spel aan u uitleggen.

Bij Wie is de WinterRat draait alles om de teamprestatie. In groepen gaat u diverse opdrachten uitvoeren en binnen elk team is een saboteur aanwezig die heimelijk uw teamprestaties en motivatie onderuit probeert te halen. Deze 'sneaky' Rat is van te voren op de hoogte gebracht van zijn speciale rol in het spel. Uiteraard horen bij een echte “Wie is de WinterRat” een paar ludieke, grappige of juist uitdagende opdrachten.

Nadat de teamprestaties zijn geleverd, stapt u aan boord van onze Glühweinboot voor een pittoreske rondvaart door de Utrechtse grachten. Aan boord worden de winnaars bekend gemaakt en onze Wie is de WinterRat hoofdprijs overhandigd. Ook komt u te weten wie van jullie die geheimzinnige Rat is geweest en wie dus veel talent heeft gehad voor list en bedrog.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Ontvangst met warme chocomel
  • Wie is de WinterRat spelprogramma
  • Rondvaart door Utrecht met Glühwein aan boord
  • Bier, frisdrank en snacks
  • Indien nodig dekens, verwarming en verlichting aan boord
  • Locatie hartje Utrecht
  • Prijs voor het beste team en de slimste Rat
  • Te boeken op het door u gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 19 personen € 47,50 p.p. excl. 9% BTW
20 - > personen € 42,50 p.p. excl. 9% BTW

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Domstad starten de arrangementen van Domstad Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Neude of het Domplein, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Domstad Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Domstad Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Domstad Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Domstad is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Domstad Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Domstad Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Domstad Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan