Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Lunchspel in Utrecht

Details over dit uitje

Heerlijk eten op drie verschillende locaties en op zoek naar een rat in Utrecht? Klinkt niet zo leuk, maar wij weten daar wel raad mee. De Wie is de Rat Lunch van Leiden Evenementen is het leukste spel met uitdagende opdrachten om te ontdekken wie de rat is in het team..

Tussen de verschillende rondes geniet u van een speciaal ratten menu, uiteraard van hoge kwaliteit in drie verschillende restaurants naar keuze.

De opdrachten volgen zich in rap tempo op. Jullie krijgen diverse breinbrekers, foto- en tijdsopdrachten voor jullie kiezen. Het is natuurlijk de bedoeling om de verschillende opdrachten zo snel mogelijk uit te voeren, maar de aanwezigheid van de rat zal dit proces moeilijker maken door zijn pogingen alles te saboteren. Probeer dus iedereen goed in de gaten te houden!

Tijdens het dessert wordt het beste team in het zonnetje gezet en reiken wij de 'Wie is de Rat' hoofdprijs uit. Vervolgens krijgt de beste rat nog het woord, die dan al zijn streken mag onthullen. Hilariteit gegarandeerd!

Succes en veel plezier!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Wie is de Rat deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Wie is de Rat deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
  • Teambuilding
  • Prijs voor het beste team en de slimste Rat
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan