030 214 50 45
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Winter Rondleiding & Warme Chocoboot

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Winter Rondleiding & Warme Chocoboot

Geniet deze winter van een avontuurlijke en boeiende rondleiding door de binnenstad van Utrecht en sluit uw bedrijfsuitje of groepsuitje af met een heerlijke rondvaart inclusief culinaire lekkernijen. Onze Warme Chocoboot ligt voor u klaar inclusief de meest voortreffelijke winterhapjes en bockbiertjes. Maar voordat het zover is, zal onze professionele gids u de meest markante plekken van Utrecht laten zien en deze voorzien van boeiende anekdotes.

U wordt van harte welkom geheten op een centrale locatie met koffie en gebak. Onze gids zal zich weldra bij uw gezelschap voegen om u uit te nodigen voor een gezellige ontdekkingstocht. Utrecht is meer dan alleen de Dom en de prachtige werfkelders aan de Oudegracht. Op elke hoek in het centrum ontdekt u weer een ander interessante verhaal over de geschiedenis van de stad. Na een wandeling van twee uur stapt u aan boord van onze Chocoboot om even lekker bootje te varen.

Geniet van de warme chocola met een scheutje rum, de blokjes kaas en allerlei andere lekkere hapjes. Met de mooie verhalen van onze gids in het achterhoofd, ziet u de stad weer eens van een hele andere kant.

Dit gezellige winteruitje en groepsarrangement wordt geheel op maat voor uw gezelschap georganiseerd. Zowel culinair als cultureel is alles met ons te bespreken. Voor al uw vragen en wensen kunt u terecht bij onze medewerkers!

Inclusief:
  • Welkom met koffie/thee en gebak
  • Winter Rondleiding met professionele gids
  • Rondvaart Warme Chocoboot
  • Indien nodig dekens, verwarming en verlichting aan boord
  • Warme choco met rum, bockbier, blokjes kaas en andere lekkernijen aan boord!
  • Locatie hartje Utrecht
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 19 personen € 45,00 p.p. excl. BTW
20 - > personen € 40,00 p.p. excl. BTW

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Domstad starten de arrangementen van Domstad Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Neude of het Domplein, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Domstad Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Domstad Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Domstad Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Domstad is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Domstad Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Domstad Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Domstad Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan