Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Winter Rondleiding & Warme Chocoboot

Details over dit uitje
Winter Rondleiding & Warme Chocoboot

Geniet deze winter van een avontuurlijke en boeiende rondleiding door de binnenstad van Utrecht en sluit uw bedrijfsuitje of groepsuitje af met een heerlijke rondvaart inclusief culinaire lekkernijen. Onze Warme Chocoboot ligt voor u klaar inclusief de meest voortreffelijke winterhapjes en bockbiertjes. Maar voordat het zover is, zal onze professionele gids u de meest markante plekken van Utrecht laten zien en deze voorzien van boeiende anekdotes.

U wordt van harte welkom geheten op een centrale locatie met koffie en gebak. Onze gids zal zich weldra bij uw gezelschap voegen om u uit te nodigen voor een gezellige ontdekkingstocht. Utrecht is meer dan alleen de Dom en de prachtige werfkelders aan de Oudegracht. Op elke hoek in het centrum ontdekt u weer een ander interessante verhaal over de geschiedenis van de stad. Na een wandeling van twee uur stapt u aan boord van onze Chocoboot om even lekker bootje te varen.

Geniet van de warme chocola met een scheutje rum, de blokjes kaas en allerlei andere lekkere hapjes. Met de mooie verhalen van onze gids in het achterhoofd, ziet u de stad weer eens van een hele andere kant.

Dit gezellige winteruitje en groepsarrangement wordt geheel op maat voor uw gezelschap georganiseerd. Zowel culinair als cultureel is alles met ons te bespreken. Voor al uw vragen en wensen kunt u terecht bij onze medewerkers!

Inclusief:
  • Welkom met koffie/thee en gebak
  • Winter Rondleiding met professionele gids
  • Rondvaart Warme Chocoboot
  • Indien nodig dekens, verwarming en verlichting aan boord
  • Warme choco met rum, bockbier, blokjes kaas en andere lekkernijen aan boord!
  • Locatie hartje Utrecht
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 19 personen € 45,00 p.p. excl. BTW
20 - > personen € 40,00 p.p. excl. BTW

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan