Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop CD Opnemen in Utrecht

Details over dit uitje

De Beatles zijn ook zo begonnen! Beleef met de workshop cd opnemen een opnamesessie met Domstad Evenementen in het centrum van Utrecht.

Misschien wordt uw talent wel ontdekt en reist u eerdaags de hele wereld over? Voor deze opnamesessie heeft u maar één ding nodig, uw stem! U heeft bij deze workshop van Domstad Evenementen keuze uit een lange lijst aan mooie nummers en samen met een echte professional gaat u een CD opnemen. Ondertussen moet u als artiest af en toe even de keel smeren met een drankje, waarna u vervolgens de sterren uit de hemel gaat zingen!

Natuurlijk wordt er wel van u verlangd dat u een beetje oefent in de badkamer alvorens de studio te betreden. U mag wat groupies meenemen, als u dat wilt, want het moet wel gezellig blijven. Zet uw koptelefoon maar op en zing als nooit tevoren! En blaas even uit achter het mengpaneel!

Uw favoriete nummer, eventueel met uw eigen tekst en uw eigen stem worden opgenomen en professioneel gemixt. Als de technici klaar zijn met uw opname en het eindresultaat op cd staat, krijgt u deze uiteraard thuisgestuurd (1 exemplaar per groep).

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Drankje
  • Exemplaar van de opgenomen CD
  • Locatie hartje Utrecht
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De workshops van Domstad Evenementen kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit uitje. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan