Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop IJssculpturen maken in Utrecht

Details over dit uitje
ijssculptuur maken

Je kunt er veel meer mee doen dan je denkt. Je kunt er prachtige beeldhouwwerken van maken en hele hotels mee bouwen. Reserveer de workshop IJssculpturen maken van Domstad Evenementen en maak van jullie bedrijfsuitje of groepsuitje een bijzondere creatieve en ijskoude gebeurtenis. Deze workshop is ideaal voor kleine en grotere groepen, schoolklassen en dagjes uit met familie of vrienden die zich gezamenlijk in willen zitten om strakke ijsblokken om te vormen tot sublieme ijssculpturen.

Voordat jullie aan het werk gaan, zullen onze begeleiders jullie de techniek van het beeldhouwen met ijs tot in detail uitleggen. Veel aandacht wordt besteed aan het gereedschap en hoe jullie het gekozen thema het beste kunnen uitwerken. Het is altijd handig om te beginnen met wat schetsen op papier voordat het blok ijs wordt aangeraakt.

Daarna worden de handschoenen aangetrokken en gaan jullie aan de slag met hamer en beitel en begint het daadwerkelijke schuren en schaven.

Natuurlijk zal er een hoofdprijs worden uitgereikt aan de maker van de mooiste ijssculptuur. Veel plezier tijdens deze creatieve workshop van Domstad Evenementen!

Inclusief:
  • Welkom door begeleiders
  • Uitleg over gereedschap en maken schetsen
  • Sculptuur maken en ijscarven
  • Buitenlocatie
  • Beoordeling door jury
  • Fraaie hoofdprijs voor het mooiste beeldhouwwerk
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

De workshops van Domstad Evenementen kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor deze workshop. Jullie kunnen altijd voor minder personen boeken als je bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan