Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

After Dinner Cruise in Utrecht

Details over dit uitje

Net heerlijk gedineerd in Utrecht, maar u wilt nog genieten van de avond? Reserveer dan de relaxte After Dinner Cruise van Domstad Evenementen.

Wij organiseren voor alle avondgenieters een heerlijke rondvaart door de grachten van Utrecht.

Aan boord kunt u intussen nog even een cocktail of een bonbon verorberen, elkaar lieve woordjes influisteren of de deal bezegelen met een heerlijk glaasje champagne.

Indien gewenst beginnen wij deze rondvaart op steenworp afstand van het restaurant, waar u de maaltijd heeft genuttigd. Bij ons kunt dan even lekker ontspannen en genieten van de prachtige omgeving. Even uitbuiken, even de dag voorbij laten gaan, of even relaxen voordat u het nachtleven van Utrecht gaat beleven. U kunt ook één van onze bekwame gidsen reserveren, die u van alles kan vertellen over de historie van de Domstad. Alles is mogelijk.

Inclusief:
  • Boothuur en schipper
  • Bediening aan boord
  • Kopje koffie, likeur en bonbons
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Misschien kunt u ook nog overwegen om vooraf een leuke stadswandeling te doen of één van onze workshops te bezoeken. Ook kunnen wij uw diner reserveren bij een toprestaurant in de Utrechtse binnenstad. Bespreek uw wensen met onze enthousiaste medewerkers en bekijk onze gevarieerde arrangementen. Bent u al op een leuk idee gekomen? Veel plezier alvast!

Wilt u uw eigen Utrechtse Grachtencruise samenstellen? U kunt onze boten ook onafhankelijk van elk arrangement reserveren of alleen de schipper inhuren! Niets is onmogelijk! Informeer bij onze medewerkers naar de diverse opties.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit vaararrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan