Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Barbecueboot in Utrecht

Details over dit uitje

Boek de Barbecueboot van Domstad Evenementen voor een unieke rondvaart met een comfortabele sloep door de binnenstad van Utrecht.

Maak van uw bedrijfsuitje of boottocht met de familie iets speciaals.

Ondertussen geniet u van de lekkerste gerechten en het verrukkelijke proviand die wij voor u hebben ingeslagen. Wijntje erbij, een lekker sausje, dat wordt volop genieten.

Na de boottocht hoeft u ook niets op te ruimen, wel zo handig!

Uiteraard vaart de Barbecueboot door de mooiste grachten van de stad. De Oude Gracht is een twee kilometer lang verbindingswater tussen de Kromme Rijn en de Vecht. In het centrum ziet u de beroemde werfkelders en geniet u van de vele terrasjes, monumentale panden en het drukke stadsleven.

U passeert de mooiste bruggen (even bukken soms), u ziet fantastische klok- en trapgevels en mag uiteraard altijd enthousiast zwaaien naar het voorbij wandelende publiek.

Onze Tapasboot is speciaal uitgerust met de lekkerste Spaanse hapjes en drankjes. Uitstekend geschikt voor elk bedrijfsuitje, dat feestelijke vrijgezellenfeest of dat geplande uitstapje met vrienden.

Inclusief:
  • Sloephuur en schipper
  • Overkappingsmogelijkheid bij slecht weer
  • Uitgebreide barbecue
  • Onbeperkt drankjes uit ons drankarrangement
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen Utrechtse Grachtencruise samenstellen? U kunt onze boten ook onafhankelijk van elk vaararrangement reserveren of alleen de schipper inhuren! Niets is onmogelijk! Informeer bij onze medewerkers naar de diverse opties.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan