Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bierproeverij – Diner – Natafelvaart in Utrecht

Details over dit uitje

Een rondleiding bij stoombierbrouwerij Stadskasteel Oudaen in Utrecht én een diner horen bij de Bierproeverij met natafelvaart van Domstad Evenementen.

17.00 - 18.30 Rondleiding Bierbrouwerij & Proeverij

U krijgt van Domstad Evenementen een rondleiding door deze bierbrouwerij in Utrecht, onder leiding van een echte bierbrouwer die u alles vertelt over het geheimzinnige productieproces. Misschien kunt u alvast even proeven van zijn eigen voorraad?

Uiteraard is een rondleiding in een brouwerij niet compleet zonder iets van de brouwsels te hebben geproefd… Laat u dus verleiden tot het proeven van een aantal versgebrouwde biertjes tijdens de afsluitende proeverij!

18.45 - 21.30 Diner

Na het proeven van al dit gerstenat bieden wij u een heerlijk 3-gangen diner aan!

21.30 - 22.30 Natafelvaart

De avond is gevallen in de oude binnenstad. De dag is bijna voorbij, maar wordt afgesloten met een gezellige rondvaart over de grachten. Een kopje koffie, een likeurtje, ons schip is altijd goed voorzien. Mede namens onze schipper nodigen wij u van harte uit op deze leuke boottocht!

Inclusief:
  • Rondleiding door Stadskasteel Oudeaen
  • Proeven van 3 huisgebrouwen bieren
  • Bittergarnituur
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Boothuur en schipper
  • Bediening aan boord
  • Koffie, thee en een likeurtje aan boord
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Ieder onderdeel van bovenstaand avondarrangement is natuurlijk ook als zelfstandig event te boeken of te combineren met andere evenementen of onderdelen daarvan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan