Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Biking Brunch in Utrecht

Details over dit uitje

Domstad Evenementen heeft drie restaurants in Utrecht geselecteerd, waar u ontspannen naar toe fietst tijdens de Biking Brunch en ondertussen geniet van de mooie verhalen van onze gids.

Met de Domtoren aan de horizon krijgt u steeds meer lekkere trek!

Door de verbazingwekkende anekdotes van onze professionele gidsen komt u onderweg van alles te weten over de bekendste monumenten van de Domstad en stapt u zo nu en dan eens af voor een culinaire verrassing.

Of het nu een gezellig Frans restaurantje is in één van de werfkelders aan de Oudegracht of een exquise verrassing op het Neude, de weg er naar toe is bezaaid met fraaie verhalen over de stad, de cultuur en het Utrechtse leven. En het zorgt ook nog, niet onbelangrijk, voor de broodnodige beweging!

Geniet van een heerlijk arrangement, vol culinaire intermezzo’s en interessante verhalen over het culturele- en bruisende leven van één van de oudste steden van Nederland!

Programma-indicatie:

12.00 - 13.00 Voorgerecht
13.00 - 14.00 Fietstocht deel 1
14.00 - 15.00 Hoofdgerecht
15.00 - 16.00 Fietstocht deel 2
16.00 - 16.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen brunch in 3 restaurants naar keuze
  • Professionele gids (échte Utrechter met jarenlange ervaring)
  • Fietsen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Utrechtse 'Biking Brunch' tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan