Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Kolonisten van Utrecht- Tablet City Game

Details over dit uitje
Kolonisten Utrecht

Teambuilding to the Max! Domstad Evenementen tovert ‘De Kolonisten van Catan’ om in de Kolonisten van Utrecht, een real-life Adventure Game dat LIFE gespeeld wordt in het centrum van Utrecht. Geschikt voor al die groepsuitjes en bedrijfsuitjes waarbij avontuur en teambuilding voorop staan. In teams gaat u op stap door de mooie binnenstad van Utrecht om, net als bij het originele bordspel, grondstoffen te verzamelen om uw kolonie voortvarend op te bouwen.

Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Elk team krijgt Tablets mee om het spel te kunnen spelen. Net zoals bij het originele bordspel, heeft u de mogelijkheid om ridderkaarten te spelen, ontwikkelingskaarten te kopen en hele gebieden in Utrecht te plunderen. Redeneer en acteer als een echte kolonist en probeer de tegenstander de loef af te steken!

De gebieden waar de meeste grondstoffen te halen zijn moeten eerst toegeëigend worden. Maar hoe komt u daar het snelst bij, hoe verdeelt u uw team en waar moeten uw kolonisten naartoe? Tijd dus om die leiderschapskwaliteiten naar voren te halen en uw teambuldingskills de vrije ruimte te geven. Ondertussen zult u ook een aantal foto-opdrachten moeten uitvoeren zodat wij kunnen zien waar uw team allemaal geweest is.

Na afloop komt iedereen weer bij elkaar om de overwinningspunten te tellen en om deel te nemen aan de ceremonie protocollaire; een prachtige prijs ligt op jullie te wachten, de beste kolonisten van Utrecht waren jullie toch?

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit gezellige groepsuitje van Domstad Evenementen uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen. Informeer naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan