Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get the Picture fotopuzzeltocht in Utrecht

Details over dit uitje

In de Get the Picture puzzeltocht van Domstad Evenementen gaat u in teams op weg door Utrecht met een camera, om diverse foto-opdrachten te visualiseren.

De binnenstad staat bekend om zijn vele fotogenieke monumenten. En dan hebben we het niet alleen over de Dom natuurlijk! Voordat we beginnen zorgen onze enthousiaste begeleiders ervoor, dat u alles begrijpt en u klaar staat voor deze kunstzinnige puzzeltocht vol ontdekkingen!

Er zijn natuurlijk altijd bonuspunten te verdienen! Misschien een grappige foto van Henk Westbroek of een foto van de burgemeester, het kan allemaal tijdens deze ontdekkingsreis door de binnenstad! Vanaf het startpunt loopt u de route en zorgt u ervoor dat u alle opdrachten zo professioneel mogelijk vast legt op beeld. We loodsen u over de Nieuwe- en Oudegracht zodat u de stad in detail leert kennen.

Onze jury gaat bij terugkomst uw foto´s beoordelen en kijkt of de opdrachten er niet met een 'Jantje van Utrecht' vanaf zijn gebracht. De winnaars worden in het zonnetje gezet en ontvangen de hoofdprijs. Nu wordt het tijd voor een afsluitend drankje! Na afloop krijgt u een CD met de foto´s mee naar huis! Veel plezier!

Inclusief:
  • Perfecte prijs voor het winnende team
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje per persoon
  • Een camera voor elk team
  • CD met alle foto's
  • Locatie centrum Utrecht
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan