Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bonbon Workshop – Diner in Utrecht

Details over dit uitje
bonbon workshop diner utrecht

Hét bedrijfsuitje of groepsuitje voor chocoladeliefhebbers, reserveer de Bonbon workshop met diner van Domstad Evenementen en maak van uw uitje een culinair hoogtepunt.

16.00 – 18.00 Bonbon Workshop

Wij ontvangen u in de namiddag met een lekker drankje om alvast in de stemming te komen. Daarna gaat u onder leiding van een professional aan de slag om uw eigen bonbons te pralineren. Gebruik daarvoor diverse ingrediënten zoals cacao, suiker, chocolademelanges en nog veel meer lekkernijen.
Een snufje cacao hier, een beetje suiker daar en mix het geheel in een paar leuke gietvormen en warempel, u kunt gelijk op de hoek van de straat uw creaties verkopen!

18.15 – 20.30 Dineren

Uw culinaire ontdekkingsreis gaat maar door. Na het leren pralineren geniet u van een 3-gangen diner in een gezellig restaurant. Na afloop kunt u natuurlijk de koffie nuttigen met weer andere chocolaatjes!

Tip:

Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van ons drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Klassieke bonbons ingrediënten
  • Koffie en thee
  • Locatie hartje Utrecht
  • Uitgebreid 3-gangen diner naar keuze
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

De workshops van Domstad Evenementen kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor deze workshop. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan