030 214 50 45
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Borrelboot de Luxe in Utrecht

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Borrelboot de Luxe in Utrecht

Domstad Evenementen heeft de prachtige robuuste open Borrelboot de Luxe voor u klaar liggen voor uw rondvaart over de grachten van Utrecht.

Ontdek de mooiste en oudste vaarwegen en geniet ondertussen van de meest luxe drankjes en gerechten.

Deze Borrelboot de Luxe is ideaal voor elk bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of rondvaart met vrienden. Trossen los!

De Borrelboot de Luxe brengt u over de prachtige Oudegracht en Nieuwegracht. Bekijk de Middeleeuwse bruggen, grachtenpanden en de kenmerkende kelders en terrassen. In de verte ziet u de beroemde torenspits van de Dom.

Ondertussen geniet u van verse kreeft en oesters, die wij voor deze luxe sloepentocht hebben meegebracht.

De twee kilometer lange Oudegracht is de verbinding tussen de Kromme Rijn en de Vecht. De met karakteristieke grachtenpanden volgebouwde gracht doorsnijdt de binnenstad van Zuid naar Noord.

De werfkelders van de Oude- en Nieuwegracht zijn uniek in de wereld en zeker het bekijken waard. Reserveer uw Boottocht de Luxe en geniet van de historische vaarwegen van het Middeleeuwse Utrecht.

Een andere boottocht reserveren? Domstad Evenementen beschikt over diverse aantrekkelijke vaararrangement in en om Utrecht. Wat dacht u van onze Jazz borrelboot?

Inclusief:
  • Sloephuur en schipper
  • Overkappingsmogelijkheid bij slecht weer
  • Halve kreeft en 3 oesters
  • Drankjes uit ons drankarrangement
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen Utrechtse Grachtencruise samenstellen? U kunt onze boten ook onafhankelijk van elk arrangement reserveren of alleen de schipper inhuren! Niets is onmogelijk! Informeer bij onze medewerkers naar de diverse opties.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Domstad starten de arrangementen van Domstad Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Neude of het Domplein, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Domstad Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Domstad Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Domstad Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Domstad is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Domstad Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Domstad Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Domstad Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan