Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Broodjeslunch – Steptour – Proeverij in Utrecht

Details over dit uitje

De Broodjeslunch van Domstad Evenementen vindt plaats in Utrecht in een geselecteerd restaurant. Laad daarna uw accu op voor de steptour en de proeverij.

13.00 - 14.00 Broodjeslunch

Daarna het volgende event: de steptour.

14.15 - 16.15 Steptour Utrecht

In dit deel van ons arrangement kunt u zich weer een beetje kind voelen! Stapt u op met onze gids en kom langs alle bekende plekken van de Domstad. Af en toe zult u even van been moeten wisselen, want onze gids houdt van doorrijden. Onderweg zullen we even stoppen om aan te leggen bij een gezellig café in hartje Utrecht. Komt u even op adem, want het vervolg wordt nog leuker!

16.30 - 17.30 Proeverij naar keuze

Ergens in het oude centrum van Utrecht staat een uitgebreide proeverij voor u klaar. U kiest van tevoren welke proeverij: wijn proeven in een authentieke Utrechtse werfkelder of bier proeven in een oud Stadskasteel? Andere proeverijen zoals koffie of thee, bonbons of likeuren zijn op aanvraag beschikbaar. Wij staan graag voor u klaar!

Inclusief:
  • Lekkere broodjeslunch in het centrum
  • Enthousiaste begeleiding (echte Utrechter met jarenlange ervaring)
  • Pauze in typisch Utrechts café
  • Step
  • Wijn-of Bierproeverij
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is natuurlijk ook als zelfstandig event te boeken of te combineren met andere evenementen of onderdelen daarvan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan