Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Cocktail-party & Tapas-fiësta in Utrecht

Details over dit uitje
Cocktail-party & Tapas-fiësta in Utrecht

‘Shaken, not stirred’, maar wat is beter? Probeer het in de vingers te krijgen in de Cocktail-party & Tapas-fiësta van Domstad Evenementen in Utrecht.

17.00 – 19.30 Cocktail Workshop

‘Shaken, not stirred’, hiermee maakte James Bond in menig 007-film kenbaar hoe hij zijn Martini het liefst liet bereiden.

Laat u zich deze dag tijdens dit groepsuitje in Utrecht uitleggen, dat een echte Martini niet rechtstreeks uit de fles komt en wat nu eigenlijk de beste bereidingswijze is (shaken of stirred).

Leer alles over de grote verscheidenheid aan (soms erg onverwachte) ingrediënten.

Vervolgens gaat u zelf aan de bak en maakt u aan de hand van de opgedane kennis 3 verschillende (en hopelijk voor u) heerlijke cocktails. U mag ze natuurlijk ook zelf opdrinken of laat ze proeven aan uw gezelschap.

Er kunnen natuurlijk ook alcoholvrij cocktails gemaakt worden, dit in overleg met de bartender.

19.30 – 21.30  Tapas Fiesta

Na deze leerzame en lekkere cocktail workshop van Domstad Evenementen kunt u lui onderuit zakken en napraten over de opgedane ervaringen van de middag in Utrecht. Ondertussen krijgt u een heerlijk spaans Tapas diner voorgeschoteld.

Inclusief:

– Enthousiaste begeleiding
– Cocktails
– Materiaal
– Locatie hartje Utrecht
– Uitgebreid 3-gangen diner
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor
€ 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit avondarrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan