Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Culinair vergaderen aan de Gracht in Utrecht

Details over dit uitje

Domstad Evenementen heeft de perfecte locatie in Utrecht, voor een intiem en gezellig vergaderarrangement, voor Culinair vergaderen: de Oudegracht in het centrum van de stad.

Wij hebben deze ideale locatie gecombineerd met een culinaire belevenis.

Na de lunch en de middagsessie van uw business-event gaat u met uw collega's, klanten of gezelschap de lekkerste gerechten bereiden onder leiding van een professionele kok.

09.00- 13.00 uur Ochtendsessie werfkelder

Begin uw vergadering of business-event met een vers kopje koffie en een lekkere croissant, een kopje thee of een luxe glaasje mineraalwater. De authentieke en intieme sfeer van de ruimte maakt van deze sessie een aparte ervaring.

13.00 - 14.00 uur Lunch

Geniet van een uitgebreide lunch verzorgt door de beste cateraars van Utrecht. Een smakelijke broodjeslunch of iets uitgebreider, Domstad Evenementen zorgt ervoor dat u niets tekort komt. Heeft u speciale wensen? Vraag het onze medewerkers en wij zorgen voor de perfecte lunch.

14.00 - 16.00 uur Vergaderen

De middagsessie van uw arrangement kan worden gecomplementeerd met lekkere thee en koekjes of andere snuisterijen.

16.00 - 20.00 uur Kookworkshop

Zet voor deze kookworkshop uw koksmuts op en maak de lekkerste gerechten. Diverse speciale recepten passeren de revue, een amuse, een smakelijk hoofdgerecht uit de moderne keuken of een uniek dessert, u gaat het allemaal beleven tijdens deze kookworkshop.

Inclusief:
  • Koffie, thee en mineraalwater tijdens de vergadering
  • Uitgebreide en luxe lunch
  • Kookworkshop
  • Enthousiaste begeleiding en materialen
  • Locatie: stijlvolle werfkelder centrum Utrecht

Tip:

Domstad Evenementen beschikt over een enorm aanbod gezellige arrangementen, die tijdens uw vergaderarrangement eenvoudig te realiseren zijn. Wat dacht u van onze rondvaarten, wijnproeverijen, workshops, speurtochten en rondleiding met gids om uw vergaderarrangement compleet te maken?

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan