030 214 50 45
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Culinair vergaderen aan de Gracht in Utrecht

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Culinair vergaderen aan de Gracht in Utrecht

Domstad Evenementen heeft de perfecte locatie in Utrecht, voor een intiem en gezellig vergaderarrangement, voor Culinair vergaderen: de Oudegracht in het centrum van de stad.

Wij hebben deze ideale locatie gecombineerd met een culinaire belevenis.

Na de lunch en de middagsessie van uw business-event gaat u met uw collega's, klanten of gezelschap de lekkerste gerechten bereiden onder leiding van een professionele kok.

09.00- 13.00 uur Ochtendsessie werfkelder

Begin uw vergadering of business-event met een vers kopje koffie en een lekkere croissant, een kopje thee of een luxe glaasje mineraalwater. De authentieke en intieme sfeer van de ruimte maakt van deze sessie een aparte ervaring.

13.00 - 14.00 uur Lunch

Geniet van een uitgebreide lunch verzorgt door de beste cateraars van Utrecht. Een smakelijke broodjeslunch of iets uitgebreider, Domstad Evenementen zorgt ervoor dat u niets tekort komt. Heeft u speciale wensen? Vraag het onze medewerkers en wij zorgen voor de perfecte lunch.

14.00 - 16.00 uur Vergaderen

De middagsessie van uw arrangement kan worden gecomplementeerd met lekkere thee en koekjes of andere snuisterijen.

16.00 - 20.00 uur Kookworkshop

Zet voor deze kookworkshop uw koksmuts op en maak de lekkerste gerechten. Diverse speciale recepten passeren de revue, een amuse, een smakelijk hoofdgerecht uit de moderne keuken of een uniek dessert, u gaat het allemaal beleven tijdens deze kookworkshop.

Inclusief:
  • Koffie, thee en mineraalwater tijdens de vergadering
  • Uitgebreide en luxe lunch
  • Kookworkshop
  • Enthousiaste begeleiding en materialen
  • Locatie: stijlvolle werfkelder centrum Utrecht

Tip:

Domstad Evenementen beschikt over een enorm aanbod gezellige arrangementen, die tijdens uw vergaderarrangement eenvoudig te realiseren zijn. Wat dacht u van onze rondvaarten, wijnproeverijen, workshops, speurtochten en rondleiding met gids om uw vergaderarrangement compleet te maken?

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Domstad starten de arrangementen van Domstad Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Neude of het Domplein, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Domstad Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Domstad Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Domstad Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Domstad is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Domstad Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Domstad Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Domstad Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan