Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Spaans vergaderen in Utrecht

Details over dit uitje

Een eersteklas vergaderarrangement in het centrum van Utrecht, met Domstad Evenementen: voor Spaans vergaderen hebben wij authentieke werfkelder geregeld.

Daar kunt u ongestoord uw businessmeeting, presentatie, lezing of event houden in een intieme en stijlvolle sfeer.

De Tapas lunch die bij arrangement inbegrepen is, wordt door de beste cateraars voorbereid en de salsa dans workshop vormt een ludiek en swingend besluit van deze dag.

09.00 - 13.00 uur Ochtendsessie

Welkom op deze gezellige en historische locatie. Een vers kopje koffie staat op u te wachten. De werfkelders zijn een unieke feature van de Utrechtse grachten. Ze zijn ooit ontstaan doordat de koopmannen een oplossing zochten voor de overslag van goederen naar de Pakhuizen. De gewelven zijn een welkome en intieme beleving voor vele restaurants en horecabedrijven.

13.00 - 14.00 uur Tapas Lunch

De kleine hapjes zijn een lust voor het oog, ze zijn bijna te mooi om op te eten. Toch zult u tijdens deze uitgebreide Tapas Lunch genieten van het beste wat wij op dit gebied te bieden hebben. De hapjes zijn met zorg voorbereid en zorgen voor een welkom culinair intermezzo tijdens uw vergaderarrangement.

14.00 - 16.00 uur Vergaderen

Na de lunch vervolgt u uw vergadering of event.

16.00 - 18.00 Salsa Workshop met aansluitend een borrel

Tijd voor een swingend einde van de dag, onze enthousiaste begeleider zorgt ervoor dat u de beginselen van de Salsa helemaal onder de knie krijgt. Na afloop staat er een borrel voor u klaar en geniet u nog even na van een perfecte dag in het centrum van Utrecht.

Inclusief:
  • Koffie, thee en mineraalwater tijdens de vergadering
  • Tapas Lunch
  • Salsa Workhop
  • Afsluitende borrel
  • Perfecte locatie centrum Utrecht

Tip:

Domstad Evenementen beschikt over een enorm aanbod gezellige arrangementen, die tijdens uw vergaderarrangement eenvoudig te realiseren zijn. Wat dacht u van onze rondvaart, wijnproeverij, speurtocht of workshop om uw vergaderarrangement compleet te maken?

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan