Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Utrechts Vergaderen

Details over dit uitje

Of het nu in de werfkelders is, of op een boot in de grachten, of in een luxe hotel, Domstad Evenementen maakt van Utrechts vergaderen een belevenis.

Tijdens dit speciale vergaderarrangement staat een complete ontdekkingstocht door de binnenstad van Utrecht op het programma.

Heeft u speciale wensen voor een locatie voor kleinere groepen of juist grote groepen? Informeer onze medewerkers en wij zoeken in overleg de beste locatie voor u uit.

09.00 - 13.00 uur Ochtendsessie Vergaderen

Uw businessmeeting begint ontspannen met een vers kopje koffie of thee. Ook als u speciale technische faciliteiten nodig heeft zoals beamers, screens en andere benodigdheden, wij helpen u graag.

13.00 - 14.00 uur Gezellige Lunch

Een uitgebreide lunch vol verse gerechten, verse broodjes en knapperige croissants, we zorgen ervoor dat uw gezelschap niets tekort komt. Warm of een koud buffet, alles is mogelijk.

14.00 - 15.30 uur Rondleiding Utrecht of Speurtocht Utrecht

U kunt kiezen uit een rondleiding onder auspiciën van een professionele stadsgids of u kunt meedoen aan onze speciale Speurtocht door Utrecht waarbij u allerlei leuke opdrachten moet zien op te lossen. De keuze is aan u, beide opties zijn uitermate geschikt om de Utrechtse binnenstad in detail te ontdekken.

15.30 - 16.30 uur Rondleiding en beklimming Domtoren

Natuurlijk gaat u niet uit Utrecht weg zonder een beklimming van de Domtoren. Vanuit de toren heeft u magnifiek uitzicht over de stad en hoort u allerlei leuke anekdotes over dit markante monument.

16.30 - 17.30 uur Borrel

Na al deze indrukken wordt het tijd voor een gezellige borrel in een leuk café in het centrum. Daar kunt u informeel nog eens de dag met elkaar doornemen.

Inclusief:
  • Koffie, thee en mineraalwater tijdens de ochtendsessie
  • Uitgebreide lunch
  • Rondleiding of speurtocht door Utrecht
  • Bezoek en beklimming Domtoren
  • Gezellige borrel in de binnenstad, inclusief drankjes en bittergarnituur

Tip:

Domstad Evenementen beschikt over een enorm aanbod gezellige arrangementen, die tijdens uw vergaderarrangement eenvoudig te realiseren zijn. Wat dacht u van onze rondvaarten, workshops, wijnproeverijen, speurtochten en rondleiding met gids om uw vergaderarrangement compleet te maken?

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan