Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Chique vergaderen in Utrecht

Details over dit uitje

In stijl Chique vergaderen op de mooiste locatie van Utrecht? Domstad Evenementen regelt het voor u, in stadskasteel Oudean.

Stadskasteel Oudean uit de 13 eeuw kent tal van historische banketzalen voor een chique businessmeeting van niveau.

Op loopafstand van het centraal station is het de perfecte plek voor een vergadering met klanten of een presentatie voor collega's. Naast de vergaderzalen herbergt het kasteel een prima restaurant en proeflokaal, een brouwerij, een theater en vele andere functies.

09.00 - 13.00 uur Vergaderen Stadskasteel Oudean

Uw ochtendsessie begint met een goede kop koffie. Alle zalen hebben een authentieke historische sfeer, zodat u het gevoel krijgt dat u als een middeleeuwse vorst of een deftige Graaf aan tafel bent beland.

13.00 - 14.30 uur Luxe 3-gangen lunch

Geniet van een uitgebreide lunch in het prachtige restaurant waar ze een prima keuken hebben en à la carte serveren. Wat dacht u van een combinatie van doradefilet en kabeljauw met spinazietagliatelle, broccoli en bieslook-beurre blanc? Voor grotere groepen is het handig het menu van tevoren door te geven.

14.30 - 16.00 uur Vergaderen

De middagsessie van uw businessmeeting plannen wij vanaf 14.30 uur. Maar deze tijden zijn uiteraard in overleg aan te passen.

16.00 - 17.30 uur Rondleiding & bierproeverij Stadskasteel Oudaen

In de kelder van kasteel Oudean kunt u genieten van diverse biersoorten die op een speciale manier worden gebrouwen. U komt alles te weten over de productie en recepten van deze overheerlijke bieren en natuurlijk neemt u af en toe even een verkoelend slokje. Ook sluit u gelijk aan bij een interessante rondleiding door het kasteel door een professionele gids.

Inclusief:
  • Koffie, thee en mineraalwater tijdens de ochtendsessie
  • Uitgebreide 3-gangen lunch
  • Rondleiding en Bierproeverij
  • Proeven van 3 huisgebrouwen bieren en bittergarnituur
  • Chique locatie Kasteel Oudean

Tip:

Domstad Evenementen beschikt over een enorm aanbod gezellige activiteiten, die tijdens uw vergaderarrangement eenvoudig te realiseren zijn. Wat dacht u van onze rondvaarten, workshops, wijnproeverijen, speurtochten en rondleiding met begeleider om uw vergaderarrangement compleet te maken?

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan