030 214 50 45
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Chique vergaderen in Utrecht

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Chique vergaderen in Utrecht

In stijl Chique vergaderen op de mooiste locatie van Utrecht? Domstad Evenementen regelt het voor u, in stadskasteel Oudean.

Stadskasteel Oudean uit de 13 eeuw kent tal van historische banketzalen voor een chique businessmeeting van niveau.

Op loopafstand van het centraal station is het de perfecte plek voor een vergadering met klanten of een presentatie voor collega's. Naast de vergaderzalen herbergt het kasteel een prima restaurant en proeflokaal, een brouwerij, een theater en vele andere functies.

09.00 - 13.00 uur Vergaderen Stadskasteel Oudean

Uw ochtendsessie begint met een goede kop koffie. Alle zalen hebben een authentieke historische sfeer, zodat u het gevoel krijgt dat u als een middeleeuwse vorst of een deftige Graaf aan tafel bent beland.

13.00 - 14.30 uur Luxe 3-gangen lunch

Geniet van een uitgebreide lunch in het prachtige restaurant waar ze een prima keuken hebben en à la carte serveren. Wat dacht u van een combinatie van doradefilet en kabeljauw met spinazietagliatelle, broccoli en bieslook-beurre blanc? Voor grotere groepen is het handig het menu van tevoren door te geven.

14.30 - 16.00 uur Vergaderen

De middagsessie van uw businessmeeting plannen wij vanaf 14.30 uur. Maar deze tijden zijn uiteraard in overleg aan te passen.

16.00 - 17.30 uur Rondleiding & bierproeverij Stadskasteel Oudaen

In de kelder van kasteel Oudean kunt u genieten van diverse biersoorten die op een speciale manier worden gebrouwen. U komt alles te weten over de productie en recepten van deze overheerlijke bieren en natuurlijk neemt u af en toe even een verkoelend slokje. Ook sluit u gelijk aan bij een interessante rondleiding door het kasteel door een professionele gids.

Inclusief:
  • Koffie, thee en mineraalwater tijdens de ochtendsessie
  • Uitgebreide 3-gangen lunch
  • Rondleiding en Bierproeverij
  • Proeven van 3 huisgebrouwen bieren en bittergarnituur
  • Chique locatie Kasteel Oudean

Tip:

Domstad Evenementen beschikt over een enorm aanbod gezellige activiteiten, die tijdens uw vergaderarrangement eenvoudig te realiseren zijn. Wat dacht u van onze rondvaarten, workshops, wijnproeverijen, speurtochten en rondleiding met begeleider om uw vergaderarrangement compleet te maken?

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Domstad starten de arrangementen van Domstad Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Neude of het Domplein, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Domstad Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Domstad Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Domstad Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Domstad is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Domstad Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Domstad Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Domstad Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan