Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Killer Karaoke in Utrecht

Details over dit uitje

Gewoon zingen is natuurlijk te simpel! De Killer Karaoke van Domstad Evenementen in Utrecht laat je daarom de leukste hits zingen tijdens het eten van kaneelpoeder.

Of ondertussen aangevallen worden door een bladblazer (windkracht 10), of zachtjes onder handen wordt genomen met een natte theedoek.

Afleiding zorgt altijd voor veel vertier tijdens dit hilarische bedrijfsfeest of familie-uitje.

Prima tip overigens als jullie vrijgezellenfeest wat extra's nodig heeft! De Killer Karaoke is het event om tijdens die kroegentocht even stoom af te blazen!

Ook hebben we nog een elektronische vliegenmepper die het zingen nog leuker maakt! Daar wordt die ballad of zachtjes gezongen Soulhit een stuk interessanter van. En niet alleen dat, jullie publiek, die denken dat ze het beter kunnen, vermaken zich kostelijk.

Deze Killer Karaoke is dus een ware test voor ieders zangtalent en uithoudingsvermogen. Zingen en lachen tegelijk, het blijft een rare combinatie.

Inclusief:
  • Hilarische begeleiding
  • Eersteklas Karaoke apparatuur
  • Gezellige locatie in Utrecht
  • Zo in te boeken tijdens vrijgezellenfeest
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. Jullie kunnen altijd voor minder personen boeken als jullie bereid zijn om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan