Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Biking Dinner in Utrecht

Details over dit uitje

U stapt voor dit eet- en drink arrangement Biking Dinner in Utrecht op de fiets, met een professionele, spraakmakende gids van Domstad Evenementen, om de binnenstad van dichtbij te bekijken.

Ondertussen bezoekt u drie verschillende restaurants en geniet u van de lekkerste gerechten. Ideaal voor dat leuke dagje uit met vrienden of familie!

'Biking Dinner' begint met een lekker voorgerecht in een toprestaurant, waarna onze gids u al peddelend meeneemt langs pittoreske straatjes en grachtjes.

Ondertussen komt u van alles te weten over de fraaie Domstad en krijgt u alweer trek in het hoofdgerecht. Op weg over de Oudegracht begint u al te speculeren welke culinaire verrassing er nu weer op het menu staat. Onze gids houdt het spannend tot het laatste moment!

Tijdens het dessert komt u erachter dat u nog iets mist, een welkome afsluiting van een unieke excursie. Wat dacht u van een lekker likeurtje, uitzicht op de historische binnenstad en....... een chocolaatje?

Geniet van deze unieke tour door de mooiste stad van de provincie.

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Fietstocht deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Fietstocht deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Professionele gids (échte Utrechter met jarenlange eravring)
  • Fietsen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige 'Biking Dinner' tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan