Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Dinner Cruise in Utrecht

Details over dit uitje

Genieten van een heerlijke Dinner Cruise, aan boord van een mooie sloep van Domstad Evenementen, terwijl u Utrecht langzaam aan u voorbij ziet trekken. Een prachtig einde van een mooie dag.

Nou?

Kunnen we u verleiden tot een gezellig uitje? Onze boottocht zal u zeker bevallen, de garantie op een intieme en ultieme belevenis…

Ja, wij weten hoe wij onze gasten moeten verwennen!

Terwijl u langs de mooiste en sfeervolste plekjes van de Utrechtse binnenstad vaart, wordt u bediend door professionele obers en kunt u genieten van heerlijke spijzen en dranken. Wij verwennen u.

Graag!

En, zoals u van ons gewend bent, kunt u in overleg kiezen voor een menu, dat u het beste uitkomt. Wij hebben alles in huis. Vlees, vis, vegetarisch, u mag het zeggen. U kunt het ook aan onze creativiteit overlaten.

Inclusief:
  • Boothuur en schipper
  • Toilet en verwarmign aan boord
  • Uitgebreid (buffet)diner
  • Bediening aan boord
  • Onbeperkt drankjes uit ons drankarrangement aan boord
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen Utrechtse Grachtencruise samenstellen? U kunt onze boten ook onafhankelijk van elk arrangement reserveren of alleen de schipper inhuren! Niets is onmogelijk! Informeer bij onze medewerkers naar de diverse opties.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit vaararrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan