Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

DJ workshop in Utrecht

Details over dit uitje

Echt leren 'draaien'? Boek dan de DJ workshop met professionele DJ’s van Domstad Evenementen in Utrecht en ga los op onze Pioneer CDJ 1000 MK3.

Het beste van het beste staat tot je beschikking! Professionele DJ’s staan klaar om jou en je vrienden in te wijden in de geheimen van de lekkerste sound.

Neem de stap in de wereld van techno en dance, doe een cursus mixen voor gevorderden en neem je plaats in achter beroemde DJ’s zoals Tiesto en Armin van Buuren.

Beatmixen, uitleg over alle apparatuur en je sound langzamerhand opvoeren naar de grote climax, deze DJ cursus laat alles zien en legt alles uit. Voordat je begint met mixen, leggen we je uit waar alle toeters en bellen voor dienen.

Daarna mag je zelf de plaatsjes aan elkaar gaan lijmen, door te mixen en je eigen verhaal te vertellen, met de muziek!

De basics van de DJ-professional leer je tijdens deze workshop in een handomdraai. Aan jou om je naambekendheid te vergroten en je talent te verzilveren. Het is allemaal mogelijk, zelfs Tiesto is ooit begonnen als simpele sterveling! Veel plezier!

Inclusief:
  • Nieuwste DJ equipment
  • Enthousiaste begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Deze workshop is goed te combineren met andere workshops, zoals onze percussie of zumba workshop, of in combinatie te organiseren met een borrel of diner achteraf.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan