Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flikken Lunchspel in Utrecht

Details over dit uitje

Op zoek naar de ideale combinatie van spel en ontspanning? Boek dan het Flikken lunchspel van Domstad Evenementen. U gaat langs drie van de leukste restaurantjes in het centrum van Utrecht en tussendoor ligt er een spannende moordzaak voor u klaar. Welk onderzoeksteam haalt het tot de finish?

Net als de gelijknamige Tv-serie onderzoeken jullie verschillende locaties in Utrecht om aanwijzingen te vinden die uiteindelijke naar de identiteit van de moordenaar zullen leiden. We verdelen jullie gezelschap in verschillende flikkenteams die het tegen elkaar én tegen de klok zullen opnemen. Deze lugubere moordzaak moet binnen een paar uur zijn opgelost. Aan de hand van een opdrachtenboekje en een politiedossier gaan jullie aan het werk.

Op elke locatie staan weer nieuwe aanwijzingen te wachten, maar die zal je eerst nog maar moeten zien te vinden voordat je verder kunt gaan! En van al dat speuren krijg je honger en dat komt goed uit, want jullie onderzoek leidt naar verschillende restaurants waar weer een ander lunchgerecht wordt geserveerd. Langzaam leidt jullie onderzoek naar de climax van deze middag, wie van jullie weet de moordenaar te ontmaskeren?

Jullie zoektocht leidt onherroepelijk naar het laatste restaurant waar genoten wordt van een lekker dessert. Nu wordt bekeken welke speurneuzen het serieus hebben aangepakt en wie alleen maar op het terras hebben gelegen. Het beste detectiveteam gaat naar huis met een prachtige prijs!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht / speluitleg
14.00 - 15.00 Flikken game deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Flikken game deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht en prijsuitreiking

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid lunch in drie verschillende restaurants
  • Teambuilding
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan