030 214 50 45
Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Grote Groepen Arrangement in Utrecht

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Grote Groepen Arrangement in Utrecht

Dankzij Domstad's Grote Groepen Arrangement is uw gezelschap van harte welkom! Stel uw programma vast uit onze vele arrangementen in Utrecht.

Kom bij ons op de koffie en vertel uw wensen en voorkeuren. Wij verzorgen speurtochten, rondvaarten door het centrum, spannende en hilarische activiteiten en nog veel meer!

Maak ook gebruik van onze goed voorbereide gidsen, die uw gezelschap kunnen voorzien van leuke anekdotes. Bijvoorbeeld over de roemrijke geschiedenis van de Domstad.

Om iedereen te verzamelen, beginnen we in de ochtend altijd met een lekkere kop koffie op een specifieke locatie. Voor de indeling van het ochtendprogramma kunt u bij ons terecht voor diverse citytours, op en langs het water. ’s Middags, na de gezamenlijke lunch, kunt u kiezen uit diverse leuke of spannende evenementen.

De dag wordt altijd afgesloten met een fantastisch diner in een toprestaurant. Onder het genot van een stevige borrel of een goed glas wijn kunt u de dag nog even laten passeren en elkaar sterke verhalen vertellen. Een heerlijke afsluiting van een geweldige en unieke dag!

Programma-indicatie:

10.00 - 10.30 Ontvangst met koffie en gebak
10.30 - 12.30 Rondleiding(en) naar keuze
12.30 - 14.00 Lunch
14.00 - 17.00 Spelprogramma('s) naar keuze
17.00 - 18.00 Borrel
18.00 - 20.00 Diner

Inclusief:
  • Ontvangst met koffie/thee
  • Gebakje
  • Professionele gids(en) voor de rondleiding
  • Uitgebreide lunch
  • Spelprogramma
  • Onbeperkt drankjes uit ons drankarrangement tijdens de borrel
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Domstad’s Grote Groepen Arrangement. Niets is onmogelijk!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Domstad starten de arrangementen van Domstad Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Neude of het Domplein, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Domstad Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Domstad Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Domstad Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Domstad is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Domstad Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Domstad Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Domstad Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan