Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Candyman vrijgezellenfeest in Utrecht

Details over dit uitje

Ga op avontuur in Utrecht met superster The Candyman van Domstad Evenementen. Hij steelt de show met hilarische optredens en wint ieders hart met zijn verschijning.

Ga met de Candyman op stap en beleef de leukste avonturen! De Candyman likes to pose, hug, dance, drink and party. En zijn vrienden doen vrolijk mee! Het ULTIEME vrijgezellendag uitje, waarbij de vrijgezel wordt omgetoverd tot CANDYMAN of CANDYGIRL.

Gehuld in een anoniem ‘Candyman-pak’, gaat de Candyman met zijn team allerlei knotsgekke uitdagingen aan in het centrum van de stad. Candyman is altijd ondeugend en vrolijk! Jullie zullen gegarandeerd huilend van het lachen over de grond rollen! Alles wordt met camera vastgelegd voor later!

Na afloop komen we even lekker bij in een gezellig café en gaan we samen nagenieten onder het genot van een lekkere borrel. De filmpjes worden je later op DVD toegestuurd, zodat je deze super gave dag elke keer weer kan herbeleven.

Ook als gecombineerde vrijgezellendag is ‘De Candyman’ zeer geschikt. Tegen een kleine meerprijs worden beide partners een Candyman en/of Candygirl en zullen met hun eigen team op avontuur gaan. Natuurlijk zullen de partners elkaar ook spontaan tegenkomen. De ‘Candyman Battle’ die zal de stad op haar grondvesten doen schudden! De twee teams strijden dan om de enige echte Candyman Hoofdprijs die bij de prijsuitreiking in ontvangst genomen zal worden!

Inclusief:
  • Begeleiding
  • 1 drankje
  • Candymansuit
  • Drankje voor onderweg
  • Filmcamera's tijdens het spel
  • 1 DVD met alle filmpjes
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan