Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou van Holland Dinerspel in Utrecht

Details over dit uitje

In hartje Utrecht zal de quizmaster van Domstad Evenementen u bij het 'Ik hou van Holland dinerspel' leuke vragen stellen over de Nederlandse muziekhistorie.

En wat weet u te vertellen over de ochtendrituelen van de gemiddelde Nederlander, of de uitvoerende artiest van een bekende Hollandse smartlap?

Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams, zodat u onderling nog eens fijntjes kan delibereren over het juiste antwoord in ons 'Ik hou van Holland Dinerspel'. Onze quizmaster is streng doch rechtvaardig! Het winnende team gaat met een unieke hoofdprijs naar huis. Concentratie, creativiteit en een goed luisterend oor zijn cruciaal. Laat u zich niet van de wijs brengen door de concurrenten en sla uw slag op het juiste moment.

Tussen de bedrijven door laten we u genieten van een overheerlijk 3 gangen diner, zodat u even geniet van het ultieme culinaire intermezzo! Wat wordt er gegeten? Misschien wel de echte Hollandse pot, speciaal geselecteerd voor alle lekkerbekken! En als u dan toch die champagne wilt ontkurken… wij houden u niet tegen!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Uitgebreid 3 gangen diner - Decor
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en oranje attributen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Utrecht
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor
€ 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit arrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan