Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kaasproeverij in Utrecht

Details over dit uitje

Niet alleen kaas uit het vuistje, maar hele kazen zullen tijdens de Kaasproeverij workshop van Domstad Evenementen in Utrecht aan uw neus voorbij trekken.

Wilt u gezellig met vrienden, familie of collega's een uitzonderlijk smakelijke workshop bijwonen in Utrecht? Heerlijk voor op de zondagmiddag, als de maag toch al staat naar een stukje kaas met een lekker wijntje. Proef de lekkerste kazen die de Kookmeesters voor u hebben uitgezocht.

Zoekt u een speciaal personeelsuitje of bedrijfsfeest? Tijdens deze workshop krijgt u van alles te horen over het bereiden en rijpen van diverse nationale en internationale kazen. Dat ons land wereldkampioen kaas maken is, hoeft niet meer gezegd te worden. Maar waarom eigenlijk? Waar zijn wij zo goed in waar anderen het laten afweten?

Elke kaas heeft zijn eigen verhaal, zijn eigen oorsprong en zijn eigen smaak. Wel zo leuk om te weten als u eerdaags weer eens in de supermarkt op zoek gaat voor die kaas uit 't vuistje. Natuurlijk zult u af en toe dorst krijgen, en dus serveren wij u tijdens deze workshop een bijpassend drankje bij de kazen als begeleider. Zoals het hoort!

Inclusief:
  • Diverse soorten kaas
  • Enthousiaste begeleiding
  • Bijpassende begeleiders als port en wijn
  • Prachtige locatie hartje Utrecht
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De workshops van Domstad Evenementen kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor deze activiteit. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan