Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunchboot in Utrecht

Details over dit uitje

De Lunchboot van Domstad Evenementen is van alle gemakken voorzien. De grachten van Utrecht zijn fantastisch om te bekijken tijdens deze lunch cruise, vanaf onze comfortabele sloepen.

Laat u zich maar verassen, het is nog altijd leuker dan een druk terras in de zomer en nog een stuk koeler ook! De Oudegracht, het Museumkwartier, er is in Utrecht van alles te zien dat de moeite waard is.

Een uitgebreide lunch met lekkere broodjes, of alles wat u zich maar kan bedenken, uw culinaire wensen kunnen vooraf altijd kenbaar worden gemaakt.

Als u er prijs op stelt kunnen we u ook één van onze ervaren gidsen laten meevaren. Terwijl u van uw sandwich hapt, vertelt onze gids de mooiste verhalen en anekdotes over de plaatsen waar u langs vaart.

Inclusief:
  • Boothuur en schipper
  • Uitgebreide lunch
  • Onbeperkt koffie, thee en frisdranken
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze lunchboot is ook te boeken op een overdekte rondvaart-/partyboot. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

Wilt u uw eigen Utrechtse Grachtencruise samenstellen? U kunt onze boten ook onafhankelijk van elk arrangement reserveren of alleen de schipper inhuren! Niets is onmogelijk! Informeer bij onze medewerkers naar de diverse opties.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit vaararrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan