Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pizzaboot in Utrecht

Details over dit uitje

Wilt u een rondvaart door de binnenstad van Utrecht én ook nog lekker eten? De Pizzaboot van Domstad Evenementen is een uitje vol Italiaanse verrassingen.

U zit in een mooie open sloep met alle comfort en luxe.

U geniet van een borrel en de Middeleeuwse bezienswaardigheden van de stad, en u knabbelt ondertussen aan een verse Pizza.

De twee kilometer lange Oudegracht is de verbinding tussen de Kromme Rijn en de Vecht. De met karakteristieke grachtenpanden volgebouwde gracht doorsnijdt de binnenstad van Zuid naar Noord.

Tijdens uw bedrijfsuitje of familie-uitje ziet u de hele stad aan u voorbij trekken. Ook de werfkelders van de Oude- en Nieuwegracht zijn uniek in de wereld en zeker het bekijken waard. Reserveer uw Pizzaboot en geniet van de historische vaarwegen van het Middeleeuwse Utrecht.

Een andere boottocht reserveren? Domstad Evenementen beschikt over diverse aantrekkelijke vaararrangement in en om Utrecht. Wat dacht u van onze Lunchvaart over de Vecht?

Inclusief:
  • Sloephuur en schipper
  • Overkappingsmogelijkheid bij slecht weer
  • Italiaanse Pizza naar keuze tijdens de vaartocht
  • Drankjes uit ons drankarrangement
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen Utrechtse Grachtencruise samenstellen? U kunt onze boten ook onafhankelijk van elk arrangement reserveren of alleen de schipper inhuren! Niets is onmogelijk! Informeer bij onze medewerkers naar de diverse opties.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan