Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pubquiz Dinerspel in Utrecht

Details over dit uitje
Pubquiz diner Utrecht

U zoekt een bedrijfsuitjes of groepsuitje in Utrecht om samen met vrienden, familie of collega's een avondje te ontspannen en lekker te dineren? Wat dacht u van een feestelijke quiz vol aanstekelijke en komische vragen, leuke muziekfragmenten en een quizmaster die alles op sublieme wijze aan elkaar weet te praten? De Pubquiz van Domstad Evenementen in Utrecht is altijd goed voor lachsalvo's en onnavolgbare teambuilding!

Geniet van een eersteklas 3-gangen diner en speel ondertussen de quiz. Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams, de dames tegen de heren of de ene bedrijfsafdeling tegen de andere, u mag het zeggen. Samen met uw teamleden gaat u strijden om de felbegeerde hoofdprijs van deze avond (is natuurlijk nog een verrassing).

Er wordt gebruikt gemaakt van verschillende muziekfragmenten en met het spelonderdeel ‘Hints’ waarin u alleen uw antwoorden aan elkaar in lichaamstaal mag uitbeelden, is de lach tijdens deze quiz verzekerd! Dit wilt u beslist niet missen.

Onze quizmaster staat al te trappelen om dit gezellige, interactieve spelprogramma voor u in goede banen te leiden. Deze Pubquiz is niet alleen de leukste manier om Utrecht te herontdekken, maar ook de lekkerste!

Inclusief:
  • Een enthousiaste Quizmaster
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een mooie prijs voor het winnende team
  • 3-gangen diner in een privéruimte van een restaurant
  • Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip

Teambuilding Tip:

Dit groepsuitje van Domstad Evenementen komt standaard met stressverlagende lachsalvo's en waanzinnige teambuilding. Bijzonder geschikt voor iedereen die van 'high-fives' houdt!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan