Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding – Pannenkoeklunch – Canal Bike Race

Details over dit uitje

Utrecht leren kennen doe je door de stad in te gaan op zoek naar verrassende verhalen en interessante anekdotes én Domstad Evenenemten's pannenkoekenlunch.

11.00 - 13.00 Utrecht Tour

Naast de talloze winkels en de Domtoren staat Utrecht ook bekend om zijn oude werfkelders, het museumkwartier en de vele kroegen.

De gids van Domstad Evenementen zal u tijdens de rondleiding van alles uit de doeken doen over Utrecht, waarna hij u zal uitnodigen om het vertier maar even op te zoeken in een gezellig Utrechts etablissement.

13.15 - 14.15 Pannenkoeklunch

De pannenkoekenlunch: eentje met spek of met appel en stroop of wat anders, we hopen dat u weer klaar zult zijn voor het volgende onderdeel van Utrecht begint.

14.30 - 16.00 Canal Bike Race

(Waterfietsen)
Eindelijk gaan we dan het water op. In teams van vier personen zult u zich meester moeten maken van een waterfiets, waarmee u de woelige wateren gaat bedwingen. Aan de hand van een aantal vragen en opdrachten is het de bedoeling dat u de weg door de grachten vindt richting de finish. Daar zal bekend worden gemaakt of uw team de winnaar is van deze Canal Bike Race; de hoofdprijs is dan uiteraard voor u!

Inclusief:
  • Professionele gids (échte Utrechter met jarenlange ervaring)
  • Lunch, heerlijke pannenkoek en één drankje
  • Waterfietsen
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor de winnaar
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is natuurlijk ook als zelfstandig event te boeken of te combineren met andere evenementen of onderdelen daarvan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan