Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondvaart – High Tea – Utrecht Express spel

Details over dit uitje

Beleef Domstad Evenementen's arrangement 'Rondvaart - High Tea - Utrecht Express', als u Utrecht afwisselend actief en passief wilt ervaren in al zijn facetten.

11.00 - 12.00 Rondvaart

Uw opa en oma en ouders gingen u waarschijnlijk voor. Wellicht bent u zelf al eens als kind aan boord geweest van een rondvaartboot, die door de grachten van Utrecht voer.

Niet zo vreemd natuurlijk, want de Domstad is natuurlijk wereldberoemd door ondermeer haar grachten en historische singels, met de daarbij horende bruggetjes en doorkijkjes. Utrecht dus vanaf haar meest boeiende kant: het water!

12.15 - 13.30 High Tea

Na de rondvaart nodigt Domstad Evenementen u uit voor een heerlijk uitgebreide High Tea in Utrecht. De scones, sandwiches, cakejes, thee en andere lekkernijen staan voor u klaar. U kunt even lekker snoepen en u voorbereiden op wat komen, gaat tijdens uw vervolg van dit arrangement in Utrecht.

13.30 - 17.30 Utrecht Express

Utrecht express? Uiteraard! De naam van dit spel is gebaseerd op de tv-serie Peking Express, een serie waarin een aantal koppels al liftend dwars door Azië (of andere werelddelen) reist en onderweg opdrachten uitvoert.

In koppels van 5 tot 8 personen gaat u het ultieme avontuur aan; u weet niet waar u terechtkomt en welke gevaren u tegenkomt. U hebt maar één doel: de finale halen...!

Het snelste team met de meeste juiste oplossingen, wint! Met het goed uitvoeren van de opdrachten kun je ook nog sneller vervoer winnen dus dubbel voordeel!

Gebruik de kracht van je team en benut de individuele vaardigheden om als eerste te eindigen…!

Inclusief:
  • Rondvaart op een boot exclusief voor jullie gezelschap
  • Uitgebreide High-Tea in het centrum van Utrecht
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding
  • 2 drankjes
  • Vervoersmiddel(en)
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is natuurlijk ook als zelfstandig event te boeken of te combineren met andere evenementen of onderdelen daarvan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan