Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Spoorwegmuseum – Rondvaart – Diner in Utrecht

Details over dit uitje

In een rondvaart op weg naar het Spoorwegmuseum van Utrecht neemt Domstad Evenementen u mee op een half uur durende boottocht door de grachten van de stad.

14.30 - 15.15 Rondvaart

U kunt genieten van een lekker drankje en u ziet de prachtige pittoreske grachtenpanden aan u voorbij glijden.

15.30 - 17.00 Rondleiding Spoorwegmuseum

Aangekomen en afgemeerd bij het spoorwegmuseum bezichtigt u de feeërieke oude stoomlocomotieven en reist u terug in de tijd. Klimt in één van de cockpits en waan u een kolenschepper, ga even zitten in de historische wachtruimten en snuif de lucht op van lang vervlogen tijden! Loop rond in een oud Engels mijnwerkersdorpje of reis naar het verre Oosten en luister naar de verhalen van de machinisten…

17.15 - 17.45 Terugvaart

Wanneer de schemering is ingevallen varen wij u naar een door ons speciaal geselecteerd restaurant, waar u heerlijk gaat genieten van een uitgebreid diner! De zon is langzaam aan het ondergaan en de maag begint rare geluiden te maken. Varen maakt nou eenmaal hongerig!

18.00 - 20.00 Diner

Tijdens dit heerlijke afsluitende diner kunt u de dag nog is aan u voorbij laten trekken. Domstad Evenementen hoopt u natuurlijk snel weer te zien. Onze enthousiaste medewerkers wensen u een goede reis naar huis, tot ziens!

Inclusief:
  • Boothuur en schipper
  • 1 drankje aan boord
  • Entree tot het Spoorwegmuseum
  • Privé-rondleiding door professionele gids
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Ieder onderdeel van bovenstaand dagarrangement is natuurlijk ook als zelfstandig event te boeken of te combineren met andere evenementen of onderdelen daarvan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan