Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Brunch in Utrecht

Details over dit uitje
Speurtocht Brunch in Utrecht

Even lekker een hapje eten en tussendoor nog wat gezelligs doen met vrienden of collega's? De Speurtocht Brunch van Domstad Evenementen in Utrecht zorgt voor voldoende afwisseling en een paar heerlijke culinaire hoogtepunten tijdens uw groepsuitje of bedrijfsuitje. Wij serveren uw brunch in drie verschillende restaurants en u gaat tussendoor op pad om de stad te verkennen.

Wij ontvangen u in een gezellig etablissement in hartje Utrecht voor het voorgerecht. Tijdens deze eerste culinaire sessie zal onze begeleider (of begeleidster) u alle facetten rondom de speurtocht haarfijn uitleggen. U krijgt van ons een vragenlijst mee en een oude stadskaart waarop een groot aantal bezienswaardigheden staat aangegeven. Uw gezelschap wordt verdeeld in teams of koppels waarna het startschot wordt gegeven.

Halverwege de tocht gaan we het tweede restaurant een bezoekje brengen waar we ook meteen even de voetjes laten rusten! Zorg ervoor dat de concurrentie uw formulier niet in handen krijgt. En daar gaan we weer!

Los samen met uw team de pittige vraagstukken en opdrachten zo snel mogelijk op om daarna een heerlijk dessert te nuttigen. Wij denken dat ù graag de hoofdprijs mee naar huis wilt nemen… Toch??

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Speurtocht deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Speurtocht deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen lunch in drie restaurants naar keuze|
  • Een vragen- en opdrachtenboekje
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan