Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Dinner in Utrecht

Details over dit uitje
Speurtocht Dinner in Utrecht

Even lekker de binnenstadstad van Utrecht verkennen maar wilt u ondertussen ook nog lekker smikkelen en eersteklas dineren? Deze Speurtocht Dinner van Domstad Evenementen is precies datgene waar u naar op zoek bent! Voor het weekend of zomaar voor door de week, voor een bedrijfsuitje of groepsuitje, wij combineren bezoekjes aan voortreffelijke restaurants met een leuke en uitdagende speurtocht door de stad.

Wij ontvangen u in het eerste restaurant voor een lekkere 'amuse', een verrassing van de chef. Daar wordt u het een en ander over de speurtocht uitgelegd. U krijgt een oude stadskaart en een vragenlijst waarop u uw antwoorden kunt vermelden. Iedereen gaat daarna in teams of koppels op stap om de geheimen van de binnenstad te achterhalen. Spieken is natuurlijk niet toegestaan!

Na deze eerste ronde gaat u met alle teams lekker het hoofdgerecht nuttigen op weer een ander smakelijk adres. En hierbij een tip: vraag de antwoorden bij het andere team(s) op! U doet toch ook alles voor de punten?

Uiteindelijk besluit u de speurtocht gezellig in het laatste restaurant waar u gezamenlijk het dessert nuttigt waarna we eindigen met een spectaculaire prijsuitreiking.

En om u wellicht een beetje gerust te stellen; wij zijn er van overtuigd dat niet alleen de winnaar van deze speurtocht genoten heeft!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Speurtocht deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Speurtocht deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie restaurants naar keuze
  • Een vragen- en opdrachtenboekje
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking met een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan