Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Tapasboot in Utrecht

Details over dit uitje

Het water op en genieten van verrukkelijke Spaanse tapas? De Tapasboot, een comfortabele sloep van Domstad Evenementen, ligt in Utrecht voor u klaar.

Het is eigenlijk gewoon een eersteklas diner op het water. Ondertussen geniet u van de altijd bruisende en pittoreske grachten van de stad.

Uiteraard vaart de Tapasboot door de mooiste grachten van de stad. De Oude Gracht is een twee kilometer lang verbindingswater tussen de Kromme Rijn en de Vecht. In het centrum ziet u de beroemde werfkelders en geniet u van de vele terrasjes, monumentale panden en het drukke stadsleven.

U passeert de mooiste bruggen (even bukken soms), u ziet fantastische klok- en trapgevels en mag uiteraard altijd enthousiast zwaaien naar het voorbij wandelende publiek.

Onze Tapasboot is speciaal uitgerust met de lekkerste Spaanse hapjes en drankjes. Uitstekend geschikt voor elk bedrijfsfeest, dat feestelijke familie-uitje of dat geplande uitje met vrienden.

Inclusief:
  • Sloephuur en schipper
  • Overkappingsmogelijkheid bij slecht weer
  • Uitgebreid tapas buffet aan boord
  • Onbeperkt drankjes uit ons drankarrangement
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze Tapasboot is ook te boeken op een overdekte rondvaart-/partyboot. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

Wilt u uw eigen Utrechtse Grachtencruise samenstellen? U kunt onze boten ook onafhankelijk van elk arrangement reserveren of alleen de schipper inhuren! Niets is onmogelijk! Informeer bij onze medewerkers naar de diverse opties.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit vaararrangement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan