Kies uit 250+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Utrecht
Geprezen om service & flexibiliteit
Voeg toe aan favorieten Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Varende Wijnproeverij in Utrecht

Details over dit uitje

Een Varende Wijnproeverij met een vinoloog aan boord van een luxe salonboot van Domstad Evenementen, die door de grachten van Utrecht vaart.

Bij Domstad Evenementen houden wij ook wel van een wijntje. Via ons evenementenbureau hebben wij soms wel eens contact met een verdwaalde vinoloog, die zijn druivennat aan ons probeert te slijten.

Maar wij houden wel van een beetje kwaliteit en dus hebben wij niet zomaar een vinoloog weten te strikken. Onder het genot van een drankje of twee (of drie?) heeft hij toegezegd zijn kennis met het publiek te willen delen.

Wat kunt u verwachten tijdens onze varende proeverij? Een heldere en interessante uitleg over wijnen, alles over de herkomst van dit druivennat , het productieproces en natuurlijk wat informatie over diverse druivenrassen. En al deze kennis op een heldere manier vertelt door onze vriendelijke vinoloog. Gaat u mee?

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding / sommelier
  • 6 prachtige wijnen en bijpassende hapjes
  • Luxe sloep en schipper
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Wilt u uw eigen Utrechtse Grachtencruise samenstellen? U kunt onze boten ook onafhankelijk van elk arrangement reserveren of alleen de schipper inhuren! Niets is onmogelijk! Informeer bij onze medewerkers naar de diverse opties.

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor deze rondvaart. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan